MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση για ναρκωτικά με συλλήψεις και ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πρόλαβαν κοντραμπάντο ναρκωτικών στη Λεμεσό – Έπεσαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί – Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα – 27χρονος διέφυγε αλλά παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία – Καταζητείται και 4ο πρόσωπο, ένας 31χρονος από τη Λευκωσία – Ποια η εμπλοκή του – Διερευνά η Αστυνομία – Υπό 8ήμερη κράτηση

Advertisement

Κοντραμπάντο 4,3 κιλών ναρκωτικών πρόλαβε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Η πληροφορία που έφτασε στην ΥΚΑΝ ήταν συγκεκριμένη και ανέφερε ότι το κοντραμπάντο επρόκειτο να γίνει στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου στα Πολεμίδια.

Μέλη της υπηρεσίας έθεσαν από νωρίς το απόγευμα υπό παρακολούθηση την περιοχή. Αργότερα, το σημείο προσέγγισαν 3 νεαροί με δύο οχήματα, δύο στο ένα και ένας στο άλλο.  Ο ένας εξ αυτών κατέβηκε από το όχημα με σκοπό να παραλάβει σακούλα που ήταν κρυμμένη σε συγκεκριμένο σημείο. Εκεί επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ και του πέρασαν χειροπέδες. Την στιγμή εκείνη το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί και το όχημα ανακόπηκε.

Συνελήφθη ο ένας 24χρονος που επέβαινε σε αυτό, ενώ το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε του αυτοκινήτου, ένας 27χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός. Αργότερα, γύρω στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 24χρονου ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ενώ στο αυτοκίνητο του δεύτερου 27χρονου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων.

Και οι τρεις, δύο 27χρονοι και ένας 24χρονος, όλοι Ε/κ , οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 8ήμερης κράτησης.

Ψάχνουν 31χρονο που άφησε τα ναρκωτικά

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που άφησε στην περιοχή την σακούλα με την ποσότητα κάνναβης. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network