MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση για να ανασυρθεί από τον γκρεμό το πτώμα της γυναίκας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε γκρεμό 50 μέτρων εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα – Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε το όχημα της ελλείπουσας Άννης – Σε αποσύνθεση το πτώμα – Έρευνες από την αστυνομία – Στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός – Απομακρυσμένο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας

Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στο γκρεμό όπου εντοπίστηκε το πτώμα νεκρής γυναίκας και το όχημα της 46χρονης ελλείπουσας Άννης Κωνσταντίνου στο δρόμο Τροόδους – Καρβουνά.

Το πτώμα της γυναίκας το οποίο είναι σε αποσύνθεση βρίσκεται σε γκρεμό περίπου 50 μέτρων και ως εκ τούτου στη σκηνή μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου έστησαν επιχείρηση για να ανασύρουν τη σορό.

Δίπλα από την άτυχη γυναίκα βρίσκεται το όχημα της Άννης Κωνσταντίνου η οποία ελλείπει από την οικία της τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Από  τις πινακίδες εγγραφής του οχήματος διαπιστώθηκε ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η 46χρονη είχε μεταφέρει την κόρη της στη δουλειά και εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ενώ την αστυνομία ενημέρωσε περαστικός που είδε το όχημα στο γκρεμό. 

Σύμφωνα με την αστυνομία «το πτώμα που εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης και πιστεύεται ότι ανήκει στην ελλείπουσα από τις 23 Φεβρουαρίου ‘Αννη Κωνσταντίνου, εντοπίστηκε σε χαράδρα στην περιοχή κοντά στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους. Σε απόσταση 10 μέτρων από αυτό, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Κωνσταντίνου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal