MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση για εντοπισμό 37χρονου που ελλείπει από την Τρίτη στο Κοιλάνι. Στη «μάχη» και drones (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Επιχείρηση εντοπισμού 37χρονου από το Κοιλάνι Λεμεσού – Αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες – Αστυνομία, Πολιτική Άμυνα, εθελοντές και drones στις έρευνες – Έφυγε από το σπίτι του για βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ – Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία – Δείτε τη φωτογραφία του

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα επιχείρηση εντοπισμού ελλείποντος προσώπου ο οποίος εδώ και περίπου τρεις ημέρες παραμένει άφαντος στα χωριά Πέρα Πέδι και Κοιλάνι της επαρχίας Λεμεσού.

Advertisement

Πρόκειται για τον 37χρονο Γιάννη Φλουρή, από το χωριό Κοιλάνι της επαρχίας Λεμεσού, ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 2/12/2020 όταν έφυγε από την οικία του για βόλτα και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Στις έρευνες για εντοπισμό του συνδράμουν μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας ενώ σημαντική είναι και η παρουσία ομάδας εθελοντών.

Στη «μάχη» των ερευνών χρησιμοποιούνται και drones σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση ανάμεσα στα δύο χωριά.

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι ο Γιάννης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας γι’αυτό και ο άμεσος εντοπισμός του χρήζει απόλυτης ανάγκης.

Ο Φλουρή περιγράφεται ως ύψους 1.70μμ., περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network