MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό για συνεργούς του Αζέρου. Ξανά στο Δικαστήριο ο 27χρονος από Πακιστάν

Advertisement

Sponsored by exness

Στα ίχνη και άλλων προσώπων για την υπόθεση που τελεί υπό κράτηση ο Αζέρος οι ανακριτές – Επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό – Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 27χρονος ντελιβεράς απο το Πακιστάν που συνελήφθη ως συνεργός του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την σοβαρή υπόθεση του Αζέρου που συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία και φέρεται ως ο εκτελεστής τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κύπρο. Στην κατοχή του είχε εντοπιστεί όπλο και σιγαστήρας.

Advertisement

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση 27χρονος από το Πακιστάν που συνελήφθη στην Πάφο προ ημερών, όπου ζει και εργάζεται ως ντελιβεράς, ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται πως βρίσκονται στα ίχνη και άλλων προσώπων που φέρονται ως συνεργοί του Αζέρου.

Όπως πληροφορούμαστε μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έγιναν επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό προς εντοπισμό των προσώπων αυτών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι της στιγμής. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και στο επίκεντρο βρίσκεται συγκεκριμένο υποστατικό. Δεν αποκλείεται, το αμέσως επόμενο διάστημα ο κύκλος των συλλήψεων να μεγαλώσει, σύμφωνα με αρμόδια πηγή.

Στο μεταξύ, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» για εντοπισμό δεύτερου όπλου που σχετίζεται με τον Αζέρο σε ξενοδοχείο των κατεχομένων , ο Επρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.

Ενώπιον Δικαστηρίου ξανά σήμερα ο φερόμενος συνεργός

Ο 27χρονος από το Πακιστάν, οδηγείται εκ νέου σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, στο ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα του 38χρονου Αζέρου που παραλήφθηκαν, καταγράφονται αρκετές κλήσεις από και προς το τηλέφωνο του Πακιστανού, κάτι που μόνο τυχαίο δε θεωρείται από τους ανακριτές. Πρόκειται για συνομιλίες, που καταγράφηκαν κατά το διάστημα που ο Αζέρος βρισκόταν στο έδαφος της Δημοκρατίας, καθώς ως γνωστόν από την άφιξη του στην Κύπρο και έπειτα, πηγαινοερχόταν στα κατεχόμενα.

Το δεύτερο τεκμήριο που τον συνδέει είναι ένα μπουφάν-στολή της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο 27χρονος ως διανομέας φαγητού. Το μπουφάν πάντως, οδηγεί τους αστυνομικούς ανακριτές στο συμπέρασμα ότι ο Αζέρος θα εμφανιζόταν ως ντελιβεράς, είτε για να κάνει τις παρακολουθήσεις του περνώντας απαρατήρητος είτε ακόμα και για την εκτέλεση του δολοφονικού σχεδίου.

Αύριο Παρασκευή, ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται ξανά και ο 38χρονος ύποπτος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network