MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρησε να πωλήσει κλοπιμαία συλλεκτικά νομίσματα

Advertisement

Sponsored by exness

Επιχείρησε να πωλήσει συλλεκτικά νομίσματα σε καταστήματος πώλησης  παλαιών αντικειμένων-αντίκων στη Λάρνακα – Τον «μυρίστηκε» όμως ο καταστηματάρχης – Ειδοποίησε την αστυνομία γιατί τα νομίσματα ήταν… κλοπιμαία – Χειροπέδες στον 26χρονο

Advertisement

Η παρατηρητικότητα του υπευθύνου του καταστήματος πώλησης  παλαιών αντικειμένων-αντίκων στη Λάρνακα ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη 26χρονου ως υπόπτου σε υπόθεση κλοπής.

Χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος παρουσιάστηκε στο κατάστημα προτείνοντας την πώληση αριθμού συλλεκτικών νομισμάτων, γεγονός που κίνησε τις υποψίες του καταστηματάρχη, ο οποίος ειδοποίησε  την Αστυνομία.

Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι τα νομίσματα ήταν προϊόν κλοπής και ο 26χρονος Βούλγαρος συνελήφθη.

Στις 15 Απριλίου πολίτης είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν μέσα από το αυτοκίνητό του ποσότητα διαφόρων  συλλεκτικών νομισμάτων συνολικής αξίας €9.000.

Εκ πρώτης όψεως πιστεύεται ότι πρόκειται για τα ανευρεθέντα στην κατοχή του συλληφθέντος, ο οποίος αργότερα σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έκδοση διατάγματος κράτησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal