MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρησαν να απαγάγουν ανήλικο σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού. 2 συλλήψεις

Advertisement

Sponsored by exness

Aιγύπτιοι προσέγγισαν ομάδα ανήλικων αγοριών στη Λεμεσό – Προσπαθούσαν με διάφορες προφάσεις να τους πείσουν να τους ακολουθήσουν – Καταγγελία στην Αστυνομία και χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ομάδα ανήλικων αγοριών 11 και 8 ετών, χθες γύρω στις 19:40 το απόγευμα και ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του παλαιού Λιμανιού και έπαιζαν ποδόσφαιρο, δύο πρόσωπα, αλλοδαποί, τους προσέγγισαν και επιχείρησαν να τους πείσουν να τους ακολουθήσουν.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία οι ανήλικοι, οι δύο αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι στο όχημά τους έχουν φανέλες από γνωστούς παίχτες ποδοσφαιρικών ομάδων και ότι εάν τους ακολουθήσουν θα τους τις δώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί έπιασαν κουβέντα με έναν από τους τέσσερις ανήλικους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι ανήλικοι να αντιδράσουν.

Οι ανήλικοι ειδοποίησαν αρχικά τον ιδιοκτήτη υποστατικού της περιοχής ο οποίος φρόντισε να κρατήσει στο σημείο τους δύο ύποπτους μέχρι να ειδοποιηθούν οι αρχές και να φτάσουν στο σημείο.

Για την πιο πάνω υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη των δύο νεαρών Αιγύπτιων ηλικίας 29 και 21 ετών.

Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει και οπτικογραφημένη κατάθεση από τους ανήλικους στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network