MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπιασε τιμόνι ντίρλα στο μεθύσι και προκάλεσε τροχαίο στη Λάρνακα… 12πλάσιο έδειξε το άλκοτεστ!

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 51χρονου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης – Προκάλεσε τροχαίο στη Λάρνακα – Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια, άδεια κυκλοφορίας και άδεια οδήγησης

Ανδρας ηλικίας 51 ετών οδηγούσε το όχημα του στη Δρομολαξιά υπό την επήρεια αλκοόλης αφού στο αίμα του εντοπίστηκε ποσότητα 12 φορές περισσότερο από αυτή που προβλέπει ο Νόμος.

Advertisement

Με δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι χθες το βράδυ, άνδρας 51 ετών από τη Ρουμανία, κάτοικος Δρομολαξιάς, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Τάσου Παπαδόπουλου στη Δρομολαξιά, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και με την άφιξη τους διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση μέθης. Στον 51χρονο διενεργήθηκε αλκοτέστ με προκαταρκτική ένδειξη 121 μλγμ και τελική 111 μλγμ, αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 51χρονος είναι νέος οδηγός, οδηγούσε με μαθητική άδεια και χωρίς άδεια κυκλοφορίας ενώ δεν έφερε ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network