MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπιασε λαβράκι η Αστυνομία! Τα πλαστά εξιχνίασαν σωρεία διαρρήξεων

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς Ρουμάνους πέρασαν οι Αρχές – Τους έπιασαν για πλαστά, ωστόσο φαίνεται πως ευθύνονται για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών – Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου οι 3 ύποπτοι

Advertisement

Μετά από καταγγελία πολίτη στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δύο νεαροί Ρουμάνοι αγόρασαν προϊόντα από το μαγαζί του με πλαστά χαρτονομίσματα η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες για εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δύο Ρουμάνων που χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα και τους πέρασε χειροπέδες. Κατά την ανάκριση τους οι δύο Ρουμάνοι κατονόμασαν και τρίτο άτομο που τους προμήθευε τα πλαστά.

Παράλληλα η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στις οικείες των υπόπτων, στη μία εκ των οποίων εντόπισε σωρεία αντικειμένων που φαίνεται να είναι προϊόντα κλοπής. Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας φαίνεται πως οι 3 νεαροί εμπλέκονται σε διάφορες από τις κλοπές που διαπράχθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Λευκωσία.

Οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network