MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολόνικ! Δεν ήταν ο φονιάς αυτός που ταξίδεψε από Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στη αεροδρόμιο Μακεδονία μόλις αφίχθηκε από την Κύπρο δεν είναι τελικά ο δολοφόνος του αρχιμαφιόζου καταλήγουν οι ανακριτές των Ελληνικών Αστυνομικών Αρχών – Είχε πάει όντως για κηδεία στην Ελλάδα

Έπιασαν λάθος άνθρωπο και του φόρτωσαν τη δολοφονία του Σολόνικ! Αυτή είναι η είδηση που από τις 11 το πρωί κάνει το γύρο των ελλαδικών μέσων ενημέρωσης.

Advertisement

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο όμως ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, στη αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου γκάνγκστερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κόττοβα το 1997, αλλά ένας καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών. Συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι ανακριτές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 48χρονος «ελληνοποιημένος» Γεωργιανός αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 απο Λάρνακα. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερωθεί από τις κυπριακές αρχές, που έδωσαν σήμα ότι το πρόσωπο που ψάχνουν -και πιθανόν να είναι ο 48χρονος– για τη διπλή δολοφονία, αναμενόταν να ταξιδέψει με συγκεκριμένη πτήση μέσω Λάρνακας για Θεσσαλονίκη. Δόθηκαν οδηγίες όπως τον αφήσουν να ταξιδέψει και τα οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη τον περίμεναν στον δίαυλο του αεροδρομίου.

Ο συλληφθεις κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνας με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στους αστυνομικούς μόνο ότι ταξίδεψε από την Κύπρο στην Ελλάδα για να παει σε μια κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στο στρατό!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network