MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπιασαν δεσμοφύλακα λίγο πριν «περάσει» ναρκωτικά στις Φυλακές

Advertisement

Sponsored by exness

Δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών εντοπίστηκε με κάνναβη λίγο πριν «περάσει» την πύλη των φυλακών – Είχε κρύψει 400γρ. ναρκωτικών ουσιών στο σώμα του – Αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα – Τι δήλωσε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους στη Cyprus Times

Advertisement

Μετά από πληροφορία που έδωσε η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών στην Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) Λευκωσίας τέθηκε υπό παρακολούθηση 36χρονος δεσμοφύλακας, το όχημα του οποίου ανακόπηκε για έλεγχο τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ακολούθησε έρευνα τόσο στον ίδιο όσο και στο όχημα του, κατά την οποία εντοπίστηε στο σώμα του 36χρονου δύο σακουλάκια με ναρκωτική ουσία, 200 γρ. στο κάθε ένα, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι συνθετική κάνναβη.

Η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο συγκεκριμένος δεσμοφύλακας καθώ όπως δήλωσε στη Cyprus Times, η Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η διεύθυνση των φυλακών αποφάσισε να δείξει μηδενική ανοχή για να επέλθει «κάθαρση», κάτι που επιθυμεί τόσο ίδια όσο και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στις Φυλακές.

Ο 36χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network