MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επί ποδός η Πυροσβεστική χθες. Ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια

Advertisement

Sponsored by exness

Σε 33 κλήσεις για βοήθεια που αφορούσαν 19 πυρκαγιές , 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 8 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Μαΐου μέχρι και τις 06.00 της 14ης Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 11.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την μονή Αγ. Κεντέα στο χωριό Αυγόρου.

Advertisement

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από το Σταθμό Υπαίθρου Ξυλοφάγου και πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα καθώς επίσης και 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τις Βρετανικές Βάσεις και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.08.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου 7 δεκαρίων. Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Εξάλλου, η ώρα 12.00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά το Χωρίο Γιόλου (περιοχή Λατζερή) στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από το σταθμό Υπαίθρου Στρουμπιού και σταθμούς Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.30.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου 5 δεκαρίων.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network