MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επί ποδός η Αστυνομία για να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις 6! Συσκέψεις και οδηγίες για ομαλή εφαρμογή των μέτρων

Advertisement

Sponsored by exness

Καθοριστικός ο ρόλος της Αστυνομίας για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση – Σε ανοικτή γραμμή ο Αρχηγός της Δύναμης με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των επαρχιών – Άλλα 130 μέλη της δύναμης που βρίσκονταν σε αεροδρόμια και φιλαρμονική αναλαμβάνουν ρόλο

Σαφείς οδηγίες για τον τρόπο δράσης της Αστυνομίας και τον ρόλο των μελών της δύναμης για εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τη διασφάλιση της ορθής εφαρμογής τους, έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε το πρωί με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των επαρχιών.

Advertisement

Τα μέλη της Αστυνομίας θα είναι επιφορτισμένα, μέρα και νύχτα, με τη συνδρομή και της Εθνικής Φρουράς, για τη διασφάλιση της πλήρους και ομαλής εφαρμογής των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αρχηγός της Αστυνομίας έδωσε οδηγίες όπως ελεγχθεί και ο εξοπλισμός και τα περιπολικά της δύναμης ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα για ανταπόκριση στα καθήκοντα που έχουν ανατεθεί στην Αστυνομία.

Ήδη γύρω στα 130 μέλη της δύναμης της ΥΑΜ που υπηρετούσαν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και της Φιλαρμονικής, έλαβαν οδηγίες όπως αναλάβουν καθήκοντα σε όλες τις επαρχίες -είτε στα γραφεία είτε στους δρόμους- όπου έχουν ήδη μοιραστεί ανά 30. Την ίδια ώρα, στις αστυνομικές διευθύνσεις βρίσκονται ήδη και μέλη της Εθνικής Φρουράς ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 6 οπότε θα ισχύσουν τα μέτρα.

Στο Αρχηγείο και σε όλες τις επαρχίες θα λειτουργούν Κέντρα Διαχείρισης Κρίσεως.

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με τον ακριβή τρόπο που θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας θα έχει νέα τηλεδιάσκεψη με τους Αστυνομικούς Διευθυντές προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία που ζήτησε να τεθούν ενώπιον του, όπως για παράδειγμα την κατάσταση του εξοπλισμού, τον οχημάτων και άλλων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network