MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επί ποδός η αστυνομία ενόψει εορτών… Εντατικοί έλεγχοι και περιπολίες. Τι θα ελέγχεται

Advertisement

Sponsored by exness

Στους δρόμους η αστυνομία – Εντατικοί έλεγχοι ενόψει εορτών – Τι θα ελέγχουν οι αρχές – Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου διαρκεί η εκστρατεία της αστυνομίας – Οδηγίες Αρχηγού για ελέγχους στους χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης

Από σήμερα αρχίζει η νέα εκστρατεία της Αστυνομίας ενόψει εορτών και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, σε μία προσπάθεια αποτροπής εγκληματικών ενεργειών, καθώς και μείωσης των τροχαίων συγκρούσεων στους δρόμους.

Advertisement

Επί ποδός βρίσκεται εκατοντάδες μέλη της Αστυνομίας που έχουν και την ευθύνη των ελέγχων.

Μιλώντας στη Cyprus Times η Λοχίας Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου επισημαίνει ότι «από σήμερα η Αστυνομία έχει ξεκινήσει εκστρατεία για εξασφάλιση της ασφάλειας του κοινού, καθώς θα διακινηθεί στο οδικό δίκτυο αλλά και για την αποτροπή τυχόν εγκληματικών ενεργειών, σε βάρος πολιτών όπως είναι οι διαρρήξεις και κλοπές, αδικήματα καταστροφής περιουσίας, κλοπές αυτοκινήτων κ.α».

Οι έλεγχοι θα επικεντρώνονται, τόσο στις πολυσύχναστες περιοχές, όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο με ελέγχους ταχύτητας, ζώνης ασφαλείας, διενέργεια ελέγχων αλκοτεστ και για τον περι λοιμοκάθαρσης νόμο.

Η κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ότι η αστυνομία θα προβαίνει σε καταγγελίες και θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή σε αδικήματα που αποτελούν αιτίες προκλήσεις σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, έτσι οι πολίτες θα πρέπει να συμμορφώνονται.

Στο επίκεντρο των ελέγχων τα κέντρα διασκέδασης…

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι για το θέμα των διαταγμάτων κατά της covid-19, ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, έδωσε αυστηρές  οδηγίες κατά την σύσκεψη που έγινε στο αρχηγείο, ώστε να γίνονται έλεγχοι σε χώρους αναψυχής και κέντρα διασκέδασης, για να εξασφαλιστεί ότι όλοι τηρούν τα μέτρα προστασίας στη βάση των διαταγμάτων για αναχαίτηση της πανδημίας.

Την ίδια ώρα, εμφανής θα είναι η παρουσία της αστυνομίας και στα εμπορικά κέντρα καθώς και σε χώρους συγκεντρώσεων.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network