MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επέστρεψε ο Χειμώνας! Βροχές και καταιγίδες σε όλη την Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα πλήττουν σήμερα όλη την Κύπρο – Βελτιώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου η κατάσταση – Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Σήμερα καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν και αρκετές άλλες περιοχές.

 Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά ως δυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς 4 με 5 ενώ τοπικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυρούς 6 Μποφόρ. Η θάλασσα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά το απόγευμα γενικά ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αρχικά αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Ωστόσο σταδιακά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το διήμερο.              

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network