MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επέστρεψε Κύπρο και συνελήφθη η μητέρα της 6χρονης μετά την ανίχνευση κοκαΐνης στον οργανισμό της

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη η μητέρα της 6χρονης στον οργανισμό της οποίας είχαν ανιχνευθεί ναρκωτικά μετά από εξέταση σε χημείο της Λεμεσού – Επέστρεψε σήμερα Κύπρο και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος της – Το χρονικό της υπόθεσης

Στη σύλληψη της μητέρας 6χρονης, στον οργανισμό της οποίας είχε ανιχνευθεί κοκαΐνη, προχώρησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, για αδικήματα που αφορούν παραμέληση ανηλίκου, προμήθεια ναρκωτικών και άλλα.

Advertisement

Μετά την ανίχνευση των ναρκωτικών στον οργανισμό της μικρούλας περί τα τέλη του προηγούμενου μήνα, η αλλοδαπή μητέρα πήρε τα παιδιά της κι έφυγαν για τη Μόσχα με τη συγκατάθεση του πατέρα τους, ο οποίος αργότερα συνελήφθη για την υπόθεση.

Εναντίον της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σήμερα επέστρεψε στην Κύπρο και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον της.

Η αποκάλυψη ότι στον οργανισμό του κοριτσιού υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες έγινε όταν το ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο στην Λεμεσό όπως εξεταστούν τα ανήλικα τέκνα τους εργαστηριακά για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό τους, αφού η μικρή παρουσίαζε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Το ένα από τα δύο παιδάκια, η 6χρονη κορούλα τους, βρέθηκε θετική και τότε το Χημείο ενημέρωσε σχετικά τους γονείς όπως προχωρήσουν με καταγγελία στην Αστυνομία. Αυτοί δεν το έπραξαν, ωστόσο η υπόθεση έφτασε ενώπιον των αρχών μετά από καταγγελία που έγινε από το χημείο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, κατά την ανάκριση ο πατέρας της μικρής που είναι χρήστης ναρκωτικών, είπε ότι δεν αντιλήφθηκε πως το παιδί του εισήλθε σε δωμάτιο που υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες.

Τα δίδυμα παιδιά διαμένουν με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network