MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επέστρεψαν τα 40άρια και… έρχεται επιπλέον άνοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας – Σκαρφαλώνει στους 40 σήμερα ο υδράργυρος – Καλύτερα τα πράγματα στα παράλια και ορεινά – Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 33 βαθµούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Άνοδος-πτώση και γενικά… σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος και θερµός.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και µικρή πτώση την Πέµπτη, παραµένοντας ωστόσο σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή, η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network