MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επέστρεψαν στην Αναρίτα οι ανακριτές… Βρήκαν κι άλλα τεκμήρια για τη δολοφονία Πογιατζή

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων για εξακρίβωση κινήτρων της δολοφονίας του 60χρονου επιχειρηματία, λέει ο Τσαπής – Επέστρεψαν στην Αναρίτα οι ανακριτές – Βρήκαν τεκμήρια για τον φόνο Πογιατζή

Η Αστυνομία συνεχίζει τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα που οδήγησαν στην διάπραξη της υπό διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης με θύμα 60χρονο, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις εξετάσεις της και διερευνά υπόθεση φόνου.

Η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε από φωτιά στην περιοχή της κοινότητας Αναρίτας «ταυτοποιήθηκε με 60χρονο» είπε. Πρόσθεσε πως διενεργήθηκε η νεκροτομή, κατά την οποία εντοπίστηκαν τραύματα στη σορό.

Οι έρευνες, είπε ο κ. Τσαπής, συνεχίστηκαν και σήμερα στην περιοχή όπου διεπράχθη το έγκλημα με την συμμετοχή μελών του Αρχηγείου Αστυνομίας και πτητικού μέσου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνέχισε, εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να είναι καθοριστικό.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών «για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα που οδήγησαν στην διάπραξη της υπό διερεύνησης υπόθεσης» κατέληξε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον Λεόντιο Πογιατζή από την Λεμεσό, τέως κάτοικο Νατάς. Όπως κατέδειξε η νεκροτομή, ο θάνατος του 60xρονου επιχειρηματία προήλθε από τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal