MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έπεσε» το σύστημα ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας

Advertisement

Sponsored by exness

Από την υπερφόρτωση έπεσε η διαδικτυακή σελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών – Έμειναν την τελευταία στιγμή οι Κύπριοι για να ανανεώσουν τις άδειες κυκλοφορίας τους – Η Αστυνομία δίνει παράταση και χρόνο χάριτος

Advertisement

Λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα το χρονοδιάγραμμα για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας και η διαδικτυακή σελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Λόγω της υπερφόρτωσης ολόκληρο το σύστημα του Τμήματος τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα οι Κύπριοι που έμειναν την τελευταία ημέρα για να ανανεώσουν τις άδειες κυκλοφορίες του να μη μπορούν να το πράξουν ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για επιδιόρθωση του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη νομοθεσία, για ανανεώσεις αδειών κυκλοφορίας, που θα γίνονται μετά από την Πέμπτη 10 Μαρτίου, θα επιβάλλεται ως επιβάρυνση στην άδεια κυκλοφορίας το άθροισμα του ποσού των 10 ευρώ και ποσού ίσου με το 10% της άδειας κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο οφειλόμενο ποσό για το τρέχον έτος.

Σε μία άλλη εξέλιξη η Αστυνομία αποφάσισε όπως δώσει χρόνο χάριτος δέκα ημερών στους οδηγούς που δεν ανανέωσαν την άδεια κυκλοφορίας και ως εκ τούτου αύριο αντί να προχωρεί σε καταγγελίες θα εκδίδει γραπτές προειδοποιήσεις.  

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network