MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπεσε θύμα απάτης μέσω AirBnb… Νόμιζε ότι ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα καταγγελία για απάτη το όνομα του AirBnb – Καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού – Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό αλλά… την «πάτησε» – Έκανε έμβασμα 1550 ευρώ σε τράπεζα της Ισπανίας

Άλλη μία καταγγελία ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού από πολίτη που εξαπατήθηκε από επιτήδειο στο όνομα της πλατφόρμας AirBnb.

Advertisement

Συγκεκριμένα, Ελλαδίτης προέβη σήμερα σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι κατά τον μήνα Νοέμβριο, μέσω της ιστοσελίδας AirBnb, επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσωπο που παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτης διαμερίσματος στη Λεμεσό.

Αφού του δήλωσε ότι ενδιαφερόταν για να ενοικιάσει το διαμέρισμα αντάλλαξαν αριθμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων και συμφώνησαν να ενοικιάσει το διαμέρισμα για το ποσό των 550 ευρώ μηνιαίως και δίνοντας εγγύηση 1000 ευρώ.

Ο επονομαζόμενος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του απέστειλε μάλιστα και τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για να γίνει το έμβασμα των 1550 ευρώ. Ο παραπονούμενος στις 7 Νοεμβρίου κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό που του δόθηκε σε τράπεζα της Ισπανίας.

Στη συνέχεια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με την εταιρεία Airbnb, η οποία και υποτίθεται ότι διαφήμιζε το εν λόγω διαμέρισμα, και τότε διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network