MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπεσε σε θαλασσοταραχή το μοιραίο σκάφος (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανείπωτη τραγωδία… Πέντε επιβαίνοντες στο σκάφος που αναποδογυρίστηκε και βυθίστηκε το μεσημέρι ανοικτά της Ξυλοφάγου – Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα – Έπεσε σε θαλασσοταραχή το σκάφος τους

Advertisement

Σε τραγωδία κατέληξε η εξόρμηση με σκάφος…

Γύρω τις 2 το μεσημέρι ενώ πέντε πρόσωπα επέβαιναν σκάφους, το οποίο είχαν ενοικιάσει από τον Πρωταρά, και βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχής της Ξυλοφάγου, κοντά στη γνωστή και επικίνδυνη περιοχή «Κόκκινος Γκρεμός», το μικρό σκάφος τους ανατράπηκε και βυθίστηκε πλησίον της ακτής πιθανώς, σύμφωνα με ανακοίνωση  του Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, λόγω της θαλασσοταραχής.

Πολίτης που βρισκόταν στο σημείο και αντιλήφθηκε ακυβέρνητο το σκάφος ειδοποίησε για βοήθεια τις αρμόδιες Αρχές.

Σωστικά συνεργεία από το ΚΣΕΔ,  τη Λιμενική Αστυνομία Αγίας Νάπας και τις Βρετανικές Βάσεις με πτητικά και πλεούμενα μέσα έφθασαν στο σημείο και άρχισαν αμέσως μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των προσώπων.

Τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν σώα. Αναίσθητη πάνω σε βράχια εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Και οι πέντε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ο θάνατος της γυναίκας.

Έρευνες για το τραγικό συμβάν διεξάγονται από τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, καθώς η Ξυλοφάγου εμπίπτει σε περιοχή ελεγχόμενη από τις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι το σκάφος έπεσε σε θαλασσοταραχή.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το ΚΣΕΔ καλεί το κοινό να επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή, να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας και να  αποφεύγει την είσοδο στη θάλασσα με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ενώ όσοι επιβαίνουν σε σκάφη θα πρέπει να φέρουν απαραίτητα σωσίβιο και σε περίπτωση κινδύνου να καλούν άμεσα  στο κανάλι 16 ή στο τηλέφωνο 1441 του ΚΣΕΔ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network