MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έπεσαν» πυροβολισμοί σε δύο οικίες στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πυροβολισμοί εναντίον δύο οικιών στη Λεμεσό – Ζημιές στις οικίες δύο Ρουμάνων – Κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τους δράστες – Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα και τέθηκαν υπό κράτηση

Advertisement

Το κατώφλι Αστυνομικού Σταθμού πέρασε χθες στις 9 το πρωί 43χρονος Ρουμάνος που διαμένει στη Λεμεσό για να καταγγείλει ότι διαπίστωσε ότι τόσο η οικία του όσο και η διπλανή οικία 49χρονου ομοεθνή του πλήγηκαν από πυροβολισμούς.

Από εξετάσεις που διενέργησαν μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι έπεσαν δύο πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο. Η μία σφαίρα έπληξε την κύρια είσοδο της οικία του 43χρονου με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το τζάκι ενώ τα σφαιρίδια προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό της οικίας.

Ο δεύτερος πυροβολισμός έπληξε το ξύλινο παράθυρο της οικίας του 49χρονου και τα σφαιρίδια θρυμμάτισαν εσωτερικό τζάμι προκαλώντας ελαφρές ζημιές στον τοίχο.

Από το κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του παραπονούμενου διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα χθες από δύο άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων από τη Λεμεσό, ηλικίας 29, 25 και 21 χρόνων. Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network