MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έπεσαν» προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στη Λεμεσό. Μοτοσικλετιστές με ποσότητα κάνναβης

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς μοτοσικλετιστές στη Λεμεσό – Στην κατοχή τους πέραν των 5 κιλών κάνναβης – Επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά… κατέληξαν στο τμήμα – Έρευνα και στις οικίες τους – Προέκυψαν εναντίον τους και τροχαίες παραβάσεις

Advertisement

Στο «κυνηγητό» δύο μοτοσικλετιστών χθες λίγο πριν από τις 9 το βράδυ η ΥΚΑΝ. Συγκεκριμένα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τα δύο πρόσωπα να κινούνται με τις μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες τους στην περιοχή του τσιμεντοποιείου στη Μονή και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Αντ’ αυτού οι μοτοσικλετιστές επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή αναγκάζοντας τα μέλη της ΥΚΑΝ να ρίξουν δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς για να τους ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για νεαρά πρόσωπα, ηλικίας 22 και 19 χρόνων, τα οποία είχαν στην κατοχή του 5.400 κιλά κάνναβη.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους, στη μια εκ των οποίων εντοπίστηκαν αλλά 5 γραμμάρια κάνναβης ενώ οι δύο είναι αντιμέτωποι και με τροχαία αδικήματα.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα ενώ αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να εκδώσει διάταγμα κράτησης τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network