MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπεσαν οι υπογραφές για τα Σχέδια κινήτρων σε αεροπορικές εταιρείες

Advertisement

Sponsored by exness

Έπεσαν οι υπογραφές για τα Σχέδια κινήτρων σε αεροπορικές εταιρείες – Θα έχουν άμεση ισχύ από τον τρέχοντα μήνα

Η Hermes Airports και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων υπέγραψαν την Παρασκευή τη συμφωνία για τα νέα Σχέδια Κινήτρων προς τις αεροπορικές εταιρείες για την περίοδο 2022 – 2027, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία.

Advertisement

Τα Σχέδια τα οποία αποτείνονται προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Hermes Airports και θα έχουν άμεση ισχύ από τον τρέχοντα μήνα.

Σε ανακοίνωση η Hermes airports σημειώνει ότι «η ανανέωση της εμπορικής συμφωνίας με το Κράτος που επιτρέπει την εφαρμογή των Σχεδίων Κινήτρων μέχρι το 2027, κρίνεται εξαιρετικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής κίνησης, της οικονομίας και του τουρισμού, ειδικά το επόμενο διάστημα, κατά το οποίο σοβαρές προκλήσεις, όπως ο πληθωρισμός και οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τις αερομεταφορές».

Αναφέρεται πως «στόχος μας για την επόμενη περίοδο είναι η περαιτέρω διείσδυση σε υφιστάμενες αγορές, η ανάπτυξη νέων δρομολογίων και η ενίσχυση της ολόχρονης αεροπορικής συνδεσιμότητας».

Σημειώνεται ότι «τα νέα Σχέδια Κινήτρων αποτελούν συνέχεια αντίστοιχων σχεδίων που εφαρμόζονται με επιτυχία στην Κύπρο από το 2012 με τη συνεισφορά της Hermes Airports και του Υπουργείου Μεταφορών, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στην αύξηση της επιβατικής κίνησης από 7,3 εκ. επιβάτες το 2011 σε 11,3 εκατομμύρια το 2019».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal