MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επένδυσε χιλιάδες σε πλατφόρμα αλλά τα κέρδη… έκαναν «φτερά»! Θύμα διαδικτυακής απάτης γυναίκα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Θύμα διαδικτυακής απάτης γυναίκα από τη Λεμεσό – Επένδυσε χιλιάδες σε πλατφόρμα αλλά δεν μπόρεσε να αποκομίσει τα κέρδη της

Θύμα διαδικτυακή απάτης έπεσε γυναίκα από την Λεμεσό, όταν επένδυσε χιλιάδες χρήματα σε επενδυτική πλατφόρμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποκομίσει τα κέρδη της.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Πέμπτη καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ημερομηνιών 26/09-02/11/22 επένδυση τα χρηματικά ποσά των 44656 λιρών και 2424 δολαρίων στην επενδυτική πλατφόρμα «RCEBANQUE TECH», την οποία εντόπισε μέσω της πλατφόρμας του Facebook.

Η παραπονούμενη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης όταν προσπάθησε να ρευστοποιήσει τα κέρδη που υποτίθεται είχε αποκομίσει από την επένδυση -από την προαναφερθείσα πλατφόρμα- και της ζητήθηκε όπως εντός 48 ωρών πληρώσει 30% φόρο πάνω στο κέδρος της, το οποίο ανερχόταν στις 13 χιλιάδες ευρώ.

Η παραπονούμενη αρνήθηκε να πληρώσει κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Όλες οι πληρωμές έγιναν μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας «WISE» με 20 εμβάσματα με παραλήπτες 19 διαφορετικούς λογαριασμούς.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network