MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεκτείνονται και Λεμεσό οι εξετάσεις για το απανθρακωμένο πτώμα στην Αναρίτα. Όλα δείχνουν έγκλημα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν αποκλείουν δολοφονία και διενεργούν εντατικές εξετάσεις για το απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα στην Πάφο – Δε μπορούν να «κλειδώσουν» ταυτότητα χωρίς DNA όμως υπάρχει κατεύθυνση – Κλήθηκε πρόσωπο που πιστεύεται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην Αστυνομία Λεμεσού

Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα, δηλαδή απανθρακωμένο και το γεγονός ότι η φωτιά κατέκαψε όλα τα στοιχεία του οχήματος, «δένει» τα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου, που αν δεν έχουν στα χέρια τους εξετάσεις DNA δε μπορούν να «κλειδώσουν» ταυτότητα. Ωστόσο πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι υπάρχει μία κατεύθυνση ενώπιον των αρχών. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για Ελληνοκύπριο, 60 ετών. 

Advertisement

Ο εντοπισμός απανθρακωμένου πτώματος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή της Αναρίτας το πρωί, έθεσε το ΤΑΕ Πάφου σε κατάσταση συναγερμού.

Μετά την πληροφορία για φωτιά σε σημείο πλησίον του ΚΕΝ Πάφου, έσπευσαν επί τόπου δυνάμεις. Άμεσα, μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η σκηνή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν εξετάσεις. Επί τόπου για αυτοψία και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Τίποτα δεν αποκλείεται…

Από την Αστυνομία κανένα ενδεχόμενο δε μπορεί να αποκλειστεί, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της δολοφονίας. «Εμείς διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. «Ψάχνουμε και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο το όχημα, που έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Το πτώμα δε μπορεί να αναγνωριστεί» είπε.

Αν και βεβαιότητα για την ταυτότητα του νεκρού δε μπορεί να υπάρξει, ενώπιον των αρχών υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες και διερευνώνται.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μάλιστα, στην ΑΔΕ Λεμεσού κλήθηκε για κατάθεση πρόσωπο που πιστεύεται ότι ενδεχομένως θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Πάντως, αν και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δύσκολο θεωρείται να εξασφαλιστεί η όποια μαρτυρία, καθώς το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το πτώμα είναι δύσβατο και δεν υπάρχουν κάτοικοι πλησίον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network