MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επέκταση σχεδίων χορηγιών προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Δείτε τι αφορούν τα τρία σχέδια που θα προκηρυχθούν από την Υπηρεσία Εμπορίου του ΥΕΕΒ, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας

Την επέκταση τριών σχεδίων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας για ενίσχυση επιχειρήσεων για συμμετοχής τους σε εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού.

Advertisement

Όπως είπε, τα σχέδια τα οποία επεκτάθηκαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Εξάλλου, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου, τα σχέδια αφορούν στην παροχή κινήτρων προς τις κυπριακές επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν ιδιωτικά σε εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με πραγματική παρουσία ή διαδικτυακά και στόχο την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Τα Σχέδια Χορηγιών συμβάλλουν στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Νέας Εμπορικής Πολιτικής 2021-2030 του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) για ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και αύξησης των εξαγωγών τους.

Τα τρία σχέδια, τα οποία θα προκηρυχθούν από την Υπηρεσία Εμπορίου του ΥΕΕΒ, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφορούν:

– Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης ή και εμπορίας βιομηχανικών προϊόντων, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

– Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης ή και εμπορίας γεωργικών προϊόντων, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

– Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των υπηρεσιών, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν και σε διαδικτυακές και εικονικές εκθέσεις (online & virtual trade fairs) που διοργανώνονται στο εξωτερικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network