MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή σύλληψη 3 λαθροκυνηγών μετά από καταδίωξη στην Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Φονευμένα άγρια πτηνά, μεγάφωνα και δίκτυα εντοπίστηκαν στην κατοχή 3 προσώπων στην Επαρχία Λάρνακας – Τράπηκαν σε φυγή και ακολούθησε καταδίωξη για τη σύλληψη τους – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Νέα υπόθεση λαθροθηρίας και καταδίωξης άγριων πτηνών με τη χρήση δικτύων, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από εντοπισμό δύο δικτύων, παγίδευσης άγριων πτηνών, που βρίσκονταν εγκατεστημένα σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχία Λάρνακας, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Γύρω στις 6π.μ. σήμερα, θεάθηκαν να προσέρχονται στην περιοχή, τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να φόνευσαν πουλιά, που βρίσκονταν πιασμένα στα δίκτυα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν τους τρεις άγνωστους, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους υπόπτους, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψη 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, αρχικά και ακολούθως 30χρονου, επίσης κατοίκου Λάρνακας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο δίκτυα, τρεις μεταλλικοί πάσσαλοι, δύο μεγάφωνα, μια μπαταρία, μια συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, ένας ψηφιακός δίσκος, μια αντένα και 15 σκοτωμένα άγρια πτηνά.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 27χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο σκοτωμένα άγρια πτηνά και 97 ξόβεργα. Έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του 30χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network