MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή πτήση με προορισμό την Πάφο – Επιβάτης επιτέθηκε στον πιλότο

Advertisement

Sponsored by exness

Επιβάτης πτήσης της EasyJet από Μάντσεστερ προς Πάφο γρονθοκόπησε πιλότο – Ο πιλότος ζήτησε να την κατεβάσουν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και τότε… του επιτέθηκε – Επιβεβαίωσε η εταιρεία

Advertisement

Για περίπου δύο ώρες καθυστέρησε η χθεσινή πτήση EZY1973 της αεροπορικής εταιρείας EasyJet από το αεροδρόμιο της Μάντσεστερ με προορισμό το αεροδρόμιο της Πάφου. Ο λόγος; Μία 25χρονη επιβάτης η οποία, σύμφωνα με τον πλήρωμα, είχε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο πιλότος της πτήσης ζήτησε όπως η νεαρή κατεβεί από το αεροπλάνο πριν αυτό απογειωθεί με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα «manchestereveningnews», κατά την έξοδο της η 25χρονη, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον πιλότο στο πρόσωπο.

Αμέσως κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία του αεροδρομίου και φόρεσε χειροπέδες στη νεαρή λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Το αεροσκάφος τελικά κατάφερε να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Πάφο στις 15:57, δηλαδή με περίπου δύο ώρες καθυστέρησεις.

Ένας εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε το περιστατικό λέγοντας ότι η αστυνομία κλήθηκε από το πλήρωμα για να βοηθήσει και να συλλάβει έναν «ενοχλητικό επιβάτη».

Στο μεταξύ τόνισε ότι «Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών αλλά και του πληρώματος είναι πάντα προτεραιότητα της ΕasyJet», προσθέτοντας ότι «τέτοια περιστατικά αν και είναι σπάνια η εταιρεία δίνει την απαραίτητη προσοχή και δεν ανέχεται την υβριστική ή απειλητική συμπεριφορά».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων παρόμοια περιστατικά – που συχνά συνδέονται με το αλκοόλ – έχουν αυξηθεί δραματικά. Έτσι τόσο οι αρχές όσο και οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν με τα κατάλληλα μέτρα να μειώσουν την είσοδο απείθαρχων επιβατών στα αεροσκάφη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network