MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή νύχτα στην Πάφο… Μεθυσμένος οδηγός έστειλε αστυνομικό στο Νοσοκομείο!

Advertisement

Sponsored by exness

Τα ήπιαν, έπιασαν τιμόνι και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που τους ανέκοψαν για έλεγχο – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στην Πάφο – Ο έλεγχος έδειξε 100μg% αντί 22 μg% στον οδηγό – Στο Νοσοκομείο ο Αστυφύλακας

Advertisement

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάφο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και επίθεση κατά μελών της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα σήμερα, ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Πάφου στη λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο αυτοκίνητο, μετά από πληροφορία που δόθηκε από Ειδικό Αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας, ότι ενώ κινείτο με το ιδιωτικό του όχημα στο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πάφου, τον προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυτοκίνητο που οδηγείτο επικίνδυνα και στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε, το εν λόγω όχημα οδηγούσε 30χρονος έχοντας ως συνοδηγό 38χρονο. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 100μg% αντί 22 μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος εξήλθε του οχήματος και πλησιάζοντας τα μέλη της Αστυνομίας άρχισε να τα εξυβρίζει με χυδαίες φράσεις, προκαλώντας ανησυχία, ενώ στην προσπάθεια μέλους να τον ακινητοποιήσει, ο 38χρονος του επιτέθηκε κτυπώντας τον με τα χέρια του. Στη συνέχεια, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο τραυματίας αστυφύλακας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε ενώ του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network