MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στη Λάρνακα… 27χρονος προσέκρουσε και σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Advertisement

Sponsored by exness

Toυ έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο ξημερώματα – Πιωμένος πίσω από το τιμόνι – Κάτοικος Λευκωσίας ο 27χρονος – Οδηγούσε επικίνδυνα και αλόγιστα – Προσέκρουσε και σε περιπολικό

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, εντόπισαν γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα όχημα να κινείται στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα.

Advertisement

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, αγνοώντας τα επαναλαμβανόμενα σήματα των αστυνομικών για να σταματήσει.

Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος συνέχισε την πορεία του όπου σε κάποιο σημείο σταμάτησε εντός του κυκλικού κόμβου του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας.

Αμέσως, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας του ελαφρές ζημιές. Ακολούθως, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Με τη βοήθεια επιπλέον περιπολικών έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος και ο οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν άντρας ηλικίας 27 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Καταγγέλθηκε επίσης εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Επιπλέον, υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα ενώ όπως διαφάνηκε, το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ.

Ο πιο πάνω αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network