MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο. Χτύπησε σε κιγκλίδωμα, περιπολικό και το βαλε στα πόδια

Advertisement

Sponsored by exness

Καταδίωξη οχήματος και σύλληψη 24χρονης στην Πάφο – Του έκαναν σήμα να σταματήσει και… πάτησε «τέρμα» το γκάζι – Οδηγούσε αλόγιστα, χτύπησε σε κιγκλίδωμα, περιπολικό και το βαλε στα πόδια – Συνελήφθη η 24χρονη συνοδηγός – Ψάχνουν τον οδηγό

Advertisement

Επεισοδιακή καταδίωξη βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην Πάφο.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν έλεγχο σε περιοχή επί της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη στην Πάφο και μέλη του ΟΥΛΑΜΟΥ άμεσης επέμβασης της τροχαίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει.

Αντ’ αυτού ο οδηγός οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα και σε κάποιο σημείο στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου προσέκρουσε σε μεταλλικό κιγκλίδωμα.

Στη συνέχεια επί της οδού Ιπποκράτους στη Γεροσκήπου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας. Αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε ο οδηγός τράπηκε σε  φυγή μπήκε σε ποταμό με καλαμιώνες και δεν έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.

Όσον αφορά το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο όχημα και πρόκειται για 24χρονη, δεν επιχείρησε να διαφύγει και συνελήφθη.

Εν τω μεταξύ σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο στην παρουσία της 24χρονης εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο όπλο χωρίς αριθμούς εγγραφής και ένα μεταλλικό κουτί με αριθμό σφαιριδίων τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Από τη σύγκρουση του οχήματος που καταδιώχθηκε με το υπηρεσιακό  τραυματίστηκε ένα μέλος της Αστυνομίας το οποίο διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως απελύθη.

Ο οδηγός του οχήματος καταζητείται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network