MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμό στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμό στο δρόμο Σωτήρας στην επαρχία Αμμοχώστου – 20χρονος Βούλγαρος αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα και επιχείρησε να διαφύγει – Στο όχημα εντοπίστηκαν μαχαίρι και μπαλτάς ενώ ο οδηγός χωρίς άδεια και ασφάλεια

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία άνδρες του Τμήματος Τροχαίας  Αμμοχώστου, οι οποίοι διενεργούσαν έλεγχο  τροχαίας στην Αγία Νάπα, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Ο οδηγός, αγνοώντας το σήμα των αστυνομικών, έκανε επαναστροφή και κατευθύνθηκε προς Σωτήρα. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ρίφθηκε ένας προειδοποιητικός πυροβολισμός. Το όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά σε όγκο χώματος, παρά την είσοδο της Σωτήρας.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, επρόκειτο για 20χρονο από τη Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Αυγόρου. Από την έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί  εντόπισαν στο αυτοκίνητο ένα μαχαίρι με λεπίδες μήκους 21 εκατοστών και ένα μπαλτά μήκους  37 εκατοστών.

Διαπίστωσαν επίσης ότι ο 20χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε  στον Αστυνομικό Σταθμό όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal