MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή καταδίωξη με κλοπιμαίο όχημα… Παραβίασε κόκκινα φανάρια, χτύπησε σε νησίδα και πλαγιολίσθησε

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα και επιχείρησε να αποφύγει την Αστυνομία – Παραβίασε φώτα τροχαίας και οδηγούσε επικίνδυνα – Χτύπησε σε νησίδα και πλαγιολίσθησε – Στην κατοχή τους ναρκωτικά – Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Ήταν περίπου δέκα λεπτά πριν από τις τέσσερις και τριάντα τα ξημερώματα περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε να κινείτε επί της Λεωφόρου Μακαρίου όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα, και σύμφωνα με τους αριθμούς εγγραφής του είχε καταγγελθεί στις 21/3 ως κλοπιμαίο στο Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού.

Advertisement

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει αλλά αντί αυτο ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Ο οδηγός του οχήματος παραβίασε κόκκινους σηματοδότες και οδηγούσε με πολύ επικίνδυνο τρόπο με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να κτυπήσει σε νησίδα να πλαγιολισθήσει και να ακινητοποιηθεί.

Όπως διαπιστώθηκε εντός του οχήματος επέβαιναν δυο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 22 ετών, και από έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκε μεταμφεταμίνη βάρους 4 γρ περίπου.

Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network