MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακή ανάσταση! Ιερέας αρνήθηκε να ψάλλει το «Χρίστος Ανέστη» στην Πάφο (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Τους άφησε σύξυλους ιερέας σε εκκλησία της Κισσόνεργας – Αρνήθηκε να λειτουργήσει την εκκλησία – Αναγκάστηκαν να κάνουν ανάσταση στον δρόμο 

Advertisement

Χωρίς ανάσταση παραλίγο να μείνουν πιστοί στην Κισσόνεργα. Σύμφωνα με καταγγελίες που έκαναν στο facebook πολίτες, ο ιερέας εγκατέλειψε το ναό και λειτούργησε σε άλλη εκκλησία, αφήνωντας έκπληκτους εκατοντάδες ξένους και ντόπιους που δεν πίστευαν τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο λόγος ήταν το γεγονός πως καθυστέρησαν να ανάψουν τη λαμπρατζια και οι πιστοί ήταν μαζεμένοι στο χώρο της λαμπρατζιάς αντί στον ναό.

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ καταδίκασε τη στάση που τήρησε  ο επί σειρά 12 ετών ιερέας της κοινότητας πάτερ Ανδρέας να εγκαταλείψει την εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα το βράδυ της Ανάστασης.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού το άναμμα της λαμπρατζιάς ήταν προκαθορισμένο στις 23:00 το βράδυ ωστόσο λόγω καθυστέρησης που παρατηρήθηκε για πέντε λεπτά ο ιερέας της κοινότητας εγκατέλειψε την εκκλησία πριν το αναστάσιμο μήνυμα.

Ο κ. Στυλιανού καταδίκασε την ενέργεια του ιερέα, και έκανε λόγω για ετσιθελική συμπεριφορά λέγοντας πως τέτοιες πράξεις δεν μας διδάσκει η Ορθοδοξία. Ο κ. Στυλιανού κάλεσε τόσο τον Μητροπολίτη Πάφου αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο να χειριστούν το θέμα άμεσα.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ιερέας, που επιτελεί μεγάλο πνευματικό έργο στην Πάφο, ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Τις φωτογραφίες και το βίντεο δημοσίευσε στο facebook ο Λεωνίδας Κριτιώτης 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network