MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επεισοδιακά… αλλά παρέδωσε τα κλειδιά ο Ηρακλέους. Καθήκοντα Κοινοτάρχη Φοινιού στον Αντωνίου

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά από επεισοδιακή διαδικασία… παρέδωσε τελικά τα «κλειδιά» ο Φυλακτής Ηρακλέους – Καθήκοντα Κοινοτάρχη ασκεί πλέον ο Αντώνης Αντωνίου

Νέες… φασαρίες το πρωί στο Φοινί, με τον Φυλακτή Ηρακλέους, μέχρι πρότινος Κοινοτάρχη, να αρνείται παρά την παύση του να παραδώσει κλειδιά, σφραγίδες και έγγραφα, αναγκάζοντας τη λειτουργό του Υπουργείου Εσωτερικών που μετέβη στο σημείο να ενημερώσει σχετικά την αστυνομία.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο κ. Ηρακλέους καταδικάστηκε από το Δικαστήριο για υπόθεση κλοπής ξυλείας τεσσάρων κυβικών. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ημερομηνίας 12 Ιανουαρίου, ο Κοινοτάρχης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε επιβολή χρηματικού προστίμου 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία και όπως αναφέρεται και σε σχετική επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών «Κοινοτάρχης ή μέλος του Συμβουλίου που ενόσω κατέχει τέτοια θέση καταδικάζεται για αδίκημα ποινικό, ατιμωτικό ή που ενέχει έλλειψη τιμιότητας ή και ηθική αισχρότητα, εκπίπτει αυτοδικαίως της θέσης του και αυτή λογίζεται κενθωθείσα».

Με την άφιξη της Αστυνομίας στο σημείο ο κ. Ηρακλέους συμμορφώθηκε.

Στην προκειμένη περίπτωση και βάσει των προνοιών της νομοθεσίας, δε διεξάγεται αναπληρωματική εκλογή και θέση Κοινοτάρχη αναλαμβάνει ο αναπληρωτής Κοινοτάρχης για τον εναπομείναντα χρόνο της θητείας.

Ως εκ τούτου καθήκοντα Κοινοτάρχη Φοινιού αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Αντωνίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network