MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπεφταν χιόνια από το πρωί σε αρκετές ορεινές περιοχές (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές του νησιού…

Και μετά τη μικρή ανάσα καλοκαιρίας, φαίνεται ότι ο χειμώνας έκανε ξανά την εμφάνιση του, αφού χιόνια έπεφταν σήμερα σε διάφορες περιοχές του νησιού…

Advertisement

Έριχνε χιόνι στον Αμίαντο, στη Λεμύθου και σε άλλες περιοχές του νησιού, ενώ χειμερινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού και απόψε.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν και σε άλλες ορεινές περιοχές του νησιού.

Το βίντεο είναι από τη Λεμύθου και δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Kitasweather:

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στα νότια, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το Σάββατο, αρχικά, αναμένονται τοπικά βροχές στα ανατολικά και βορειοανατολικά, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή, μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο και περαιτέρω άνοδο την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές. Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 1 εκατοστό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network