MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επανέναρξη ταχυδρομικών υπηρεσιών στο Εξωτερικό

Advertisement

Sponsored by exness

Επανέναρξη παραδοσιακών ταχυδρομικών υπηρεσιών από τις 3 Απριλίου 2020

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ενημερώνουν το κοινό ότι από την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, θα επαναρχίσει η παροχή των παραδοσιακών ταχυδρομικών υπηρεσιών (απλό επιστολικό ταχυδρομείο, δέματα, EMSDatapost), για τους ακόλουθους προορισμούς:

Advertisement

1. Βέλγιο

2. Ελλάδα

3. Γερμανία

4. Ηνωμένο Βασίλειο

5. Ηνωμένες Πολιτείες

Σημειώνουμε ότι εφαρμόζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της κάθε υπηρεσίας καθώς και οι σχετικοί περιορισμοί που εφαρμόζονται στην Κύπρο. Για παράδειγμα, η αποστολή φαρμάκων επιτρέπεται χωρίς άδεια από το Υπουργείο Υγείας νοουμένου ότι είναι από ιδιώτη σε ιδιώτη και σε μικρή ποσότητα για αυστηρά προσωπική χρήση.

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στις χώρες προορισμού εφαρμόζονται παρόμοια περιοριστικά μέτρα όπως και στην Κύπρο και ως εκ τούτου αναμένεται ότι θα παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των αντικειμένων.

Επιπρόσθετα, καλούμε τους πολίτες όπως εφαρμόζουν πιστά τα σχετικά Διατάγματα και όπως προσέρχονται στα Ταχυδρομικά Γραφεία ΜΟΝΟ για επείγουσες περιπτώσεις αποστολής ή παραλαβής αντικειμένων, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network