MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επαναλειτούργησε με περιορισμούς η εξυπηρέτηση πελατών στο ΣΑΛΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης του κοινού άρχισε την επαναλειτουργία του χθες με περιορισμούς – Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση

Με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του κράτους, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εξυπηρέτησης του κοινού άρχισε την επαναλειτουργία του χθες, με περιορισμούς σε σχέση με τον αριθμό ατόμων που μπορούν να εισέρχονται στο χώρο.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το ταμείο του Συμβουλίου θα εξυπηρετεί περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχει προγραμματισμένη μεταβίβαση ακινήτου στο Κτηματολόγιο, αιτήσεις παραχώρησης έκπτωσης και για πληρωμές.

Για ακόμη μια φορά προτρέπεται το κοινό όπως διευθετεί διαδικτυακά τις πληρωμένες, μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών που αποδέχονται πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας όπου είναι δυνατόν.

Σημειώνεται δε ότι οι αιτήσεις για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών ή και διαχωρισμών γης θα παραλαμβάνονται από τους λειτουργούς του τεχνικού τμήματος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης του Συμβουλίου, στο ισόγειο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για διευκόλυνση του κοινού, έχει παραταθεί η προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών του 2020, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal