MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Σωτήρας ο Γεώργιος Τάκκας

Advertisement

Sponsored by exness

Την υποψηφιότητά του για επανεκλογή στο αξίωμα του Δημάρχου Σωτήρας εξήγγειλε σήμερα ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Τάκκας, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την αναπτυξιακή πορεία της Σωτήρας

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωσή  ο κ. Τάκκας αναφέρει ότι “το πλούσιο έργο της πενταετίας, οι γνώσεις και εμπειρίες μου, η αγάπη μου για τη Σωτήρα και τους ανθρώπους της και η διάθεσή μου για ειλικρινή διάλογο και συνεργασία με όλες τις δυνάμεις του Δήμου, θα είναι τα εφόδια για να συνεχίσει η Σωτήρα την αναπτυξιακή της πορεία”, αναφέρει.

Ο κ. Τάκκας αναφέρει πως το όραμα των κατοίκων της Σωτήρας για ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου γίνεται πραγματικότητα με την ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου στην Αγία Θέκλα η οποία αναμένεται να τονώσει σημαντικά την οικονομική δραστηριότητα και να δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες της Σωτήρας.

“Δεν έχουμε περιθώρια να γυρίσουμε πίσω ή να παραμείνουμε στάσιμοι και το στοίχημα που καλούμαστε όλοι μαζί να κερδίσουμε είναι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί”, αναφέρει ο κ. Τάκκας και προσθέτει πως η αναβάθμιση της Σωτήρας σε Δήμο δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες και υποχρεώσεις για όλους και παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού της κρατικής χορηγίας, “η Σωτήρα κατάφερε να θέσει γερά θεμέλια για να γίνει ένας σύγχρονος Δήμος που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών της”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network