MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έπαιξε ποδοσφαιρικό στοίχημα με… πλαστό €200 και έφυγε κύριος!

Advertisement

Sponsored by exness

Το φυσούσε και δεν κρύωνε ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχημάτων στην επαρχία Αμμοχώστου – Πελάτης έπαιξε στοίχημα με πλαστό €200 – Έδωσε κανονικά τα ρέστα και το ανακάλυψε στην τράπεζα – Χειροπέδες σε 50χρονος

Advertisement

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 31χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στην επαρχία Αμμοχώστου ότι, στις 8/1/2017 επισκέφθηκε το πρακτορείο του πρόσωπο ηλικίας 50 χρόνων περίπου και συγκεκριμένης περιγραφής και συμπλήρωσε κουπόνι ποδοσφαιρικού στοιχήματος, αξίας €10. Αυτός πλήρωσε με χαρτονόμισμα των €200, το οποίο έφερε σχίσιμο στη μέση και πήρε ως ρέστα το ποσό των €190.

Ο 31χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου μετέβη χθες το πρωί στην τράπεζα για κατάθεση των εισπράξεων και κατά τη διάρκεια του ελέγχου των χαρτονομισμάτων, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ήταν πλαστό και σφραγίστηκε ως τέτοιο από την τράπεζα.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο 31χρονος είδε και αναγνώρισε τον 50χρονο ο οποίος βρισκόταν κοντά σε κατάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου και ειδοποίησε την Αστυνομία μέλη της οποίας τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου για ανάκριση. Στη συνέχεια, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network