MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επαφές τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου στις Βρυξέλλες γiα κανονισμό Πράσινης Γραμμής

Advertisement

Sponsored by exness

Συζητήθηκαν τρόποι αύξησης του όγκου συναλλαγών μέσω του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής

Με τον Μάριο Νάβα, Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, την Judit Rozsa, αξιωματούχο στη Γενική Διεύθυνση Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συναντήθηκε στις Βρυξέλλες η ηγεσία του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου, υπό τον αντιπρόεδρό του, Σερτζιάν Γκιουρκιουνέρ Μπαχσετζί.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συζητήθηκαν τρόποι αύξησης του όγκου συναλλαγών μέσω του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής, προγράμματα στήριξης της ΕΕ για τον επιχειρηματικό κλάδο, τα προβλήματα στις μεταφορές χρημάτων μέσω τραπεζών μεταξύ ελεύθερων και κατεχόμενων περιοχών, η καταχώριση του χαλουμιού ως ΠΟΠ και άλλα θέματα.

Ο Αντιπρόεδρος του τ/κ επιμελητηρίου ότι οι συναντήσεις ήταν «πολύ παραγωγικές» και εξέφρασε την πεποίθησή ότι θα σημειωθεί πρόοδος στα θέματα που συζητήθηκαν με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου προστίθεται ότι «η αντιπροσωπεία της Επιτροπής δήλωσε επίσης ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για να σημειωθεί πρόοδος διασφαλίζοντας τη συνέχιση της συνεργασίας με το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο».

Η τ/κ αντιπροσωπεία είδε επίσης τον εκπρόσωπο του ψευδοκράτους στις Βρυξέλλες και τον Τούρκο Μόνιμο Αντιπρόσωπο, καθώς και τον τουρκικής καταγωγής Ευρωβουλευτή, Ιλχάν Κιουτσιούκ, Συμπρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network