MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους στην κατεχόμενη Κοντέα το Σάββατο

Advertisement

Sponsored by exness

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας, το Προσφυγικό Σωματείο «Η Κοντέα», τον Όμιλο Κληρονομιάς της Κοντέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοντέας, θα τελέσουν αύριο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο, το Σάββατο στην κατεχόμενη Κοντέα.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 8:30 το πρωί και θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Advertisement

Θα υπάρχουν λεωφορεία, με κόστος 5 ευρώ, από όλες τις πόλεις για να μεταφέρουν πιστούς στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην κατεχόμενη Κοντέα.

Από τη Λευκωσία το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις επτά το πρωί από την εκκλησία του Αποστόλου Βαρνάβα, στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και οι ενδιαφερόμενοι για να κρατήσουν θέση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Μαρίτσα Πιερή στο τηλέφωνο 99 944142.

Από τη Λεμεσό το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις επτά το πρωί από το χώρο της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Πέτρο Κέκκου στο τηλέφωνο 99 469975.

Από τη Λάρνακα το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 07.30 το πρωί από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Αναστασίου στο τηλέφωνο 99 534550.

Από τη Δρομολαξιά τα λεωφορεία που θα είναι δωρεάν, θα αναχωρήσουν στις επτά το πρωί από το εξωκλήσι το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ανδρέα Πατσιά στο τηλέφωνο 99 272734.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι απαραίτητη από όλους η προσκόμιση (ευρωπαϊκής) ταυτότητας ή διαβατηρίου και rapid test 24 ωρών με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ οι επισκέπτες πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima