MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντυπωσιακές εικόνες από τις πρώτες βολές των Πυροβόλων Nora Alexander TGS (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτη βολή 2ης Μοίρας Αυτοκινούμενων Πυροβόλων Nora Alexander TGS – Εντυπωσιακές εικόνες

Στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και του Πρέσβη της Σερβίας στην Κύπρο Marko Blagojevic, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, στο πεδίο βολής Κιτίου, η πρώτη βολή της 2ης μοίρας αυτοκινούμενων πυροβόλων Nora Alexander TGS.

Advertisement

Η προμήθεια του συγκεκριμένου οπλικού συστήματος εντάσσεται στο πλαίσιο του πολυετούς πλάνου αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της Εθνικής Φρουράς. Με την ένταξη και της 2ης Μοίρας Nora Alexander TGS, αναβαθμίζονται σημαντικά οι δυνατότητες του πυροβολικού.

Το οπλικό σύστημα Nora Alexander TGS είναι σερβικής κατασκευής και προέλευσης και αποτελείται από αυτοκινούμενα πυροβόλα 155χιλ. τύπου Nora-B52KE, θωρακισμένα οχήματα τύπου Milosh καθώς και συστήματα παρατήρησης.

Μετά το πέρας της βολής ο Υπουργός Άμυνας συνεχάρη θερμά το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς για την άρτια εκπαίδευση, σημειώνοντας παράλληλα ότι συνεχίζεται η προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης της Ε.Φ., στη βάση των σύγχρονων αναγκών που προκύπτουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal