MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση έρευνας-διάσωσης νότια της Κύπρου. Συμμετοχή της φρεγάτας «Franscesco Mimbelli»

Advertisement

Sponsored by exness

Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση έρευνας-διάσωσης με συμμετοχή της ιταλικής φρεγάτας «Franscesco Mimbelli» – Στη δημοσιότητα από το ΚΣΕΔ

Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση έρευνας και διάσωσης δημοσιεύει το ΚΣΕΔ.

Advertisement

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το πρωί της Παρασκευής, 09 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε κοινή  μικρής κλίμακας άσκηση Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ), με την ονομασία «CYPIT-01/22», μεταξύ αεροναυτικών δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ιταλίας. Η άσκηση εκτελέστηκε σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της ΚΔ, με τη συμμετοχή της Φρεγάτας «FRANSCESCO MIMBELLI» του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, του Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» και  ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας – Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς καθώς και εξειδικευμένων νοσηλευτών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Τον επιχειρησιακό έλεγχο και τον συντονισμό των Α/Ν Μέσων που έλαβαν μέρος, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας.

Η άσκηση αποτελεί συνέχεια των κοινών δράσεων που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια, μεταξύ δυνάμεων των δύο χωρών σε θέματα Ε-Δ.

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network