MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντοπίστηκε το όχημα της 69χρονης στην Πάφο… Άφαντη η ίδια (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Άφαντη η 69χρονη στην Πάφο – Εντοπίστηκε το όχημά της κοντά σε παραλία – Κινητοποίηση σε Αστυνομία, πολτικική άμυνα, υπηρεσία θήρας, συγγενών και εθελοντών – Αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης το τελευταίο διάστημα

Advertisement

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται από χθες βράδυ οι  έρευνες που διεξάγει η αστυνομία στην Πάφο για εντοπισμό 69χρονης Γερμανίδας που διαμένει μόνιμα στην Αργακα και η οποία εξαφανίσθηκε από χθες βράδυ.

Η 69χρονη που είναι παντρεμένη με Ε/Κ είχε βγει από το σπίτι χθες βράδυ για να μεταβεί σε κοντινό περίπτερο αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι. Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης.

Οι έρευνες της αστυνομίας με την συμμετοχή μελών της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας θήρας  φίλων και συγγενών της οικογένειας κράτησαν όλο το βράδυ και συνεχίζονται  μέχρι αυτή την στιγμή.

Λίγο μετά το μεσημέρι εντοπίσθηκε το μικρό σαλούν όχημα που οδηγούσε η 69χρονη κοντά στην παραλία της χαμηλής ή το Μπλου Λαγκούν όπως είναι ευρέως γνωστό, η ίδια ωστόσο εξακολουθεί να είναι άφαντη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

MVP Η ΦΡΙΝΤΑ

ShootandGoal