MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντοπίστηκε στην Κύπρο η Όμικρον 2. «Πιο μεταδοτική αλλά όχι ανησυχητική» λένε ειδικοί

Advertisement

Sponsored by exness

Τρία δείγματα Όμικρον 2 εντοπίστηκαν και στην Κύπρο – Δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας λέει ο Δρ. Καραγιάννης – Είναι πιο μεταδοτική από την Όμικρον αλλά με την ίδια παθογένεια

Σε τρία δείγματα ανιχνεύτηκε η υποπαραλλαγή Όμικρον 2 τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί και στην Κύπρο, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε τρία από τα δείγματα που στάλθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις τις τελευταίες τρεις βδομάδες, εντοπίστηκε η Όμικρον 2, την ώρα που η Όμικρον συνεχίζει να καλπάζει και να έχει σχεδόν εξαφανίσει την Δέλτα.

Πάντως μιλώντας στη Cyprus Times ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης και κληθείς να σχολιάσει εάν πρέπει να ανησυχούμε με τη νέα υποπαραλλαγή της Όμικρον, αναφέρει ότι η Όμικρον 2 είναι λίγο πιο μεταδοτική από την Όμικρον ωστόσο είναι κοντά σε παθογένεια με αυτήν, άρα δεν συντρέχει και ιδιαίτερη ανησυχία.

Επανέλαβε ωστόσο, ότι θα πρέπει επιτέλους να λάβουμε πιο σοβαρά υπόψη τα μέτρα προστασίας και την ατομική ευθύνη που έχει ο κάθε πολίτης ώστε να μην μεταδίδεται ο ιός τόσο εύκολα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network