MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντοπίστηκε ο χώρος έναρξης της φωτιάς στον Στρόβολο. Στην είσοδο εργοστασίων με υγραέρια ανακόπηκαν οι φλόγες (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές από την τεραστίων διαστάσεων φωτιά που κατέκαψε ενιαίο εργοστάσιο στον Στρόβολο – Σε εξέλιξη οι έρευνες για εντοπισμό της αιτίας πρόκλησης της πυρκαγιάς- Εντόπισαν το σημείο έναρξης της, οι αρχές – Στο παρά κάτι πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική – Σταμάτησαν τις φλόγες στην είσοδο εργοστασίων με υγραέρια

Με το πρώτο φως της μέρας οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο του ενιαίου εργοστασίου στον Στρόβολο που παραδόθηκε χθες στις φλόγες και έθεσε σε «κόκκινο» συναγερμό τις  πυροσβεστικές δυνάμεις.

Advertisement

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Cyprus Times ήδη οι αρχές εντόπισαν τον χώρο έναρξης της φωτιάς και διερευνάται κατά από ποιες συνθήκες ξεκίνησε από αγροτικό τεμάχιο και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε μεγάλο υποστατικό- εργοστάσιο που είναι διαχωρισμένο σε δύο μέρη.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Αντρέας Κεττής, «πρόκειται για ένα μεγάλο εργοστάσιο με χώρο αποθήκευσης ειδών υγιεινής και συνεργείο συντήρησης κλιματιστικών οχημάτων».

Μέχρι στιγμής αν και οι ζημιές δεν καταγράφηκαν, υπολογίζεται ότι πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ερωτηθείς ο κ. Κεττής για την μεγάλη κινητοποίηση της υπηρεσίας εφόσον του ενιαίου εργοστασίου γειτνιάζουν υποστατικά με υγραέρια, υπογράμμισε ότι οι πυροσβέστες έδωσαν μάχες και κατάφεραν να σταματήσουν τις φλόγες στην είσοδο εργοστασίων υψηλής επικινδυνότητας.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παρέμειναν στο σημείο όλη τη διάρκεια της νύχτας για τυχόν αναζωπυρώσεις.

 Δείτε εικόνες και βίντεο: 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network