MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντοπίστηκε επιζών 6 μέρες μετά στα χαλάσματα του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν

Advertisement

Sponsored by exness

Εντοπίστηκε επιζών 6 μέρες μετά στα χαλάσματα του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν – Εντοπίστηκαν συνολικά 34 σοροί από τους 35 της τ/κ αποστολής

Έξι μέρες και 132 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, τα τ/κ σωστικά συνεργεία στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν, εντόπισαν έναν άνθρωπο ζωντανό.

Advertisement

Το μετέδωσε πρώτα ο απεσταλμένος αρθρογράφος της Γενί Ντουζέν εκεί, Σεντάτ Κιλίτς και το επιβεβαίωσε ο «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου που βρίσκεται επίσης επιτόπου και με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «πολιτική άμυνα».

Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι πρόκειται για τον έβδομο άνθρωπο που εντοπίζουν στα χαλάσματα του ξενοδοχείου, είναι ζωντανός, αλλά έχει τραύματα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Η ταυτότητα του ατόμου δεν έχει γίνει γνωστή, ούτε εάν πρόκειται για μέλος της τ/κ αποστολής ή όχι.

Θλίψη για την τ/κ ομάδα εκφράζει η Συνομοσπονδία Γονέων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

Θλίψη για την τουρκοκυπριακή ομάδα, θύματα των σεισμών εκφράζει με σημερινή του ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται, ο σεισμός που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία έχει οδηγήσει στο πένθος και την απόγνωση χιλιάδες ανθρώπους.

«Εκφράζουμε τη θλίψη και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των Τουρκοκυπρίων μαθητών/μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των γονέων/συνοδών που χάθηκαν ή αγνοούνται στον καταστροφικό σεισμό της περασμένης Δευτέρας στην πόλη Αντιγιαμάν της Τουρκίας», σημειώνει η ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι ο Σύνδεσμος ενώνει τη φωνή του με τους συγγενείς και φίλους που πενθούν και με τους συγγενείς και φίλους που αγωνιούν για την τύχη των υπολοίπων Τουρκοκυπρίων συμπατριωτών μας.

«Ο πόνος τους είναι και δικός μας. Ο πόνος, η θλίψη και η οδύνη από την απώλεια προσφιλών προσώπων δεν έχει ούτε φυλετικό, ούτε θρησκευτικό, ούτε εθνικό διαχωρισμό. Ευχόμαστε οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί και να επιστρέψουν στην αγκαλιά των οικείων τους το συντομότερο», σημειώνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal