MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντοπίστηκαν κι άλλα οστά στον κατεχόμενο Τράχωνα

Advertisement

Sponsored by exness

Τα οστά και τέταρτου αγνοουμένου, τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν σε Ελληνοκύπριους, έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του κατεχόμενου Τράχωνα, όπου πραγματοποιούνται εκσκαφές της ΔΕΑ.

Advertisement

Ο εκπρόσωπος της ελληνοκυπριακής πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους, Νέστορας Νέστορος, μιλώντας το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού καναλιού, ανέφερε ότι ανακαλύφθηκαν τα οστά τέταρτου αγνοούμενου ενώ αποκάλυψε ότι εντοπίστηκε και στρατιωτικός ρουχισμός, ενισχύοντας έτσι τις πληροφορίες ότι στην περιοχή υπάρχει ομαδικός τάφος Ελληνοκυπρίων στρατιωτών.

Η πληροφορία αυτή μεταδόθηκε και στα κατεχόμενα δια στόματος, όπως μεταδίδει το τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων», του τ/κ μέλους της Επιτροπής, Γκιουλντέν Πλουμέρ Κιουτσιούκ.

Όπως ανέφερε η κυρία Κιουτσιούκ, οι εργασίες εκταφής άρχισαν μόλις και είναι νωρίς να πει οτιδήποτε για τον αριθμό των αγνοουμένων που μπορεί να είναι θαμμένοι εκεί, ωστόσο πιστεύουν ότι πρόκειται για Ε/κ στρατιώτες που είχαν μεταφερθεί εκεί με δύο φορτηγά, αφού δεν παραδόθηκαν στους Ε/κ μέσω των ΗΕ το 1974. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network