MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έντονο παρασκήνιο στο παρά 1! «Κόκκινες γραμμές» ΟΕΛΜΕΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη η κοινή συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων – Συντονίζουν κινήσεις με σκοπό να καταλήξουν σε απάντηση προς την Κυβέρνηση επί της αναθεωρημένης πρότασης – Έντονο το παρασκήνιο από νωρίς το πρωί – Άπαντες απορρίπτουν τα περί διάσπασης και διάστασης απόψεων

Advertisement

Ο ένας μετά τον άλλον εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων απορρίπτουν τα περί διάστασης απόψεων μετά και την κατάθεση αναθεωρημένης κυβερνητικής πρότασης από την Υπουργική Επιτροπή χθες.

Το παρασκήνιο που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί είναι έντονο.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις παρακάθισαν σε χωριστές συναντήσεις από νωρίς το πρωί, οι οποίες ήταν πολύωρες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της κοινής συνεδρίας, που ξεκίνησε τελικά περίπου 20 λεπτά πριν από τις 3 στα γραφεία της ΠΟΕΔ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μέχρι εκείνη την ώρα, από τη συνεδρία απουσίαζε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, χωρίς να δίδεται σαφής εξήγηση.

Ως προς την ουσία, πριν από το μεσημέρι με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην δοθεί απάντηση προς την Κυβέρνηση εντός της ημέρας.

Πληροφορίες, την ίδια ώρα, αναφέρουν ότι η ΟΕΛΜΕΚ θέτει «κόκκινες γραμμές» σε κάποια από τα σημεία που εμπεριέχονται στην αναθεωρημένη κυβερνητική πρόταση, ζητώντας διόρθωση μέχρι και τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network